Snowboarding through the winter

Tämän talven harrastus on ollut mulla lumilautailu. Viime vuonna kävin kerran lautailemassa Levillä, ja tänä vuonna sitten päätin aloittaa lautailun ihan kunnolla tosi pitkän ajan jälkeen. Ostin uuden lumilaudan ja monot ja eikun rinteeseen! Tietysti oon ehtinyt tässä talven aikana selailla kaikki urheilukauppojen alennukset läpi ja vaihtaa vähän muitakin rinnekamppeitani.

Sain myös pari mun kaveria innostumaan opettelemaan lumilautailun tänä talvena ja ollaan jo ehditty yhdessä rinteeseen viikonloppuisin. Nyt suunnitellaan viikonloppua Tahkolle. Lappiin sitten taas joku muu vuosi, kun matkustelu ja lomailu on taas ajankohtaista.

//Snowboarding has definitely been my sport this winter. I've already gone snowboarding multiple times, compared to last years. I decided to start it properly after a while. I bought myself a new snowboard and hit the slopes. Also, I've already managed to scroll through winter sales on sport retail sites and updated some other ski accessories as well.

Couple of my friends have been excited to start and learn snowboarding too, so we've been on the slopes together. Now we are planning a weekend at Tahko ski resort.

Laskettelukeskukset on tänä talvena olleet hyvässä käytössä, varsinkin viikonloppuisin hissijonot pitenee melkoisesti. Mutta oon iloinen, että ihmiset uskaltaa vielä harrastaa ja ulkoilla, kunhan muistetaan pysyä hisseissä omassa porukassa ja sisätiloissa varsinkin käyttää maskia. Rinteessä on vielä helppo nostaa kauluri ns. maskiksi, jos hissi jonossa ei tunnu turvavälit aina pysyvän.

Tämä talvi on ollut ihan mahtava laskettelu ja lumilautailu talvi! Lunta on riittänyt muuallakin kuin Lapissa, toisin kuin viime talvena.

//Ski resorts and ski centres have been in good use this year, especially on the weekends, I've noticed. The lines can grow long for ski lifts. But we must remember to keep a safe distance and stay on our own groups. And wear a mask, especially inside. It's quite easy to use a neck warmer as a mask as well, while waiting in lines for the ski lift, if it's hard to keep the distance.

So this winter has been great for snowboarding and skiing. There's been so much snow all over Finland, not just in Lapland as was the case last year.

---

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Instagram
  • Nouw
  • Youtube