Self-isolation activities

MItä oon tehnyt viime aikoina kun on pitänyt pysytellä kotona, poissa ihmisten ilmoilta, poikkeustilan takia.

// What I have been doing lately, when we've all had to practice social distancing and stay at home.

Oon lenkkeillyt niin itsenäisesti kuin tämän karvakamun kanssa. Tällä hetkellä ulkoilu ja luonto tarjoaa positiivisuutta ja hyvää oloa arkeen.

// I have been outside walking by myself and with this furry friend of mine. At this time, nature and fresh air offers positivity, relaxation, and wellness in our lives.

Kun jäät oli vielä kantavia, kävin luistelemassa järven jäällä. Siellä näkyi myös pilkkijöitä ja retkiluistelijoita nauttimassa säästä. Kävin myös mökillä auttamassa porukoita puuhommissa ja paistamassa nuotiolla pinaattilettuja.

// When ice was still thick, I went skating on the lake. There were also fishermen and tour skaters enjoying the sunny weather. I visited our cottage and helped my parents with some outside chores, and also warmed up some spinach pancakes on the bonfire.

Kerran viikossa meikkaan ihan vain mennäkseni hoitamaan asioita ihmisten ilmoille, kuten ruokakaupassa käynti. Meikkaaminen on nykyisin aktiviteetti ajan kuluttamiseksi. Perjantaisin oon viettänyt viini-iltoja kavereiden kanssa videochatin välityksellä.

// About once a week I've but on make-up and go run errands, such as grocery shopping. Putting on make-up is actually an activity these days to pass time. Then on Friday I've had wine nights via videochat with my friends.

---

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Instagram
  • Nouw
  • Youtube