Mindfulness in the bedroom

Yhteistyössä Poster Storen kanssa

Sain juuri ennen NYCin matkaa ison paketin. Sisältö oli juuri niin kuin olin ajatellut. Ihania sisustusjulisteita - mindfulness lauseita ja vaaleanpunaisia kukkia. Innostuin Poster Storen inspiraatiokuvista ja löysin täydelliset taulut makuuhuoneeni seinälle.

Valitsin muutamia (tai oikeastaan useampia) itselleni sopivia tauluja. Inspiroivia lauseita ja väliin nättejä kukkia. Kehykset sain tilattua samaan pakettiin mustina ja kuparinvärisinä, joka muistuttaa ruusukultaista. Tummalla pohjalla olevien julisteiden kanssa kuparikehys näyttää tosi kivalta.

Tähän mennessä oon Tallinnassa ja Mikkelissä maalannut tauluja seinilleni ja hyllyille. Nyt kun tilaisuus tuli, ajattelin kerralla tilata laadukkaista julisteista ja laajasta valikoimasta kauan haikailemani kollaasin. Varsinkin nyt kun saan oikeasti kiinnittää tauluja seinilleni, Tallinnassa se ei ollut oikein mahdollista.

Mun sisustukseen on aina kuulunut vaaleanpunainen jollain tapaa. Mulla on ollut vaalenapunainen seinä, vaaleanpunaisia sisustustyynyjä, vaaleanpunaisia vilttejä, vaaleanpunainen matto, ym. Kaikki vaaleanpunaiset ei tietenkään samaan aikaan yhdessä huoneessa. Nyt kun on kämppis jakamassa asuntoa, niin suurimmat vaaleanpunaiset yksityiskohdat oon siirtänyt mun makuuhuoneeseen. Vaikka sohvalle taisin taas kevään alussa vaihtaa vaaleanpunaiset tyynyt.

Lipaston päälle sain vielä muutamia palmuja, muistuttamaan kesästä ja lämpimistä, huolettomista kesäilloista.

Voit käydä Poster Storen nettisivuilla kurkkaamassa jos sunkin seinälle löytyisi uutta printtiä kesäksi. Koodilla heidikrista30 saat 30% alennuksen julisteista, paitsi selection-osion julisteista. Alennus on voimassa 5.6.2019 asti. Ja tosiaan, kannattaa tsekata inspiraatiokuvat, joko nettisivuilta tai instagramista. Ihania kollaaseja! 💗

Tykkää-merkinnät