Just here, Netflixin'...

*slurps kombucha, while laying on sofa, waiting for a pizza*

Syksyllä taas viihtyy vähän enemmän Netflixin parissa, varsinkin sadepäivinä. Aloitin muutaman uuden sarjan, kun vanhoista sarjoista sain katsottua kaikki tuotantokaudet läpi. Tässä teille vinkkiä kyseisistä sarjoista:

Queen of the South
- Lainsuojattomia, rikollisuuden seurausta, ympäri maailmaa, mielenkiintoisia henkilöitä, actionia... Eli sarja vie mukanaan. En oo itse katsonut sons of anarchya, mutta kuulin että voisi upota tämäkin sarja niille jotka SOAn on katsonut. 👀

Selling Sunset
- Drama, drama, drama! Skippaa tämä, jos Hollywood reality ei nappaa ollenkaan. Mulla tästä tulee kuitenkin mieleen entinen MTVn sarja the Hills. Ja älyttömiä taloja Losin ökymarkkinoilta! 🌆

Down to Earth with Zac Efron
- Kukapa ei tykkäisi Zac Efronin katsomisesta. 😍Mielenkiintoisia dokumentteja ympäri maailmaa, erilaisista tilanteista. Varsinkin kun itse ei pääse matkustamaan minnekään, niin on ihan kiva katsella muiden matkailu tarinoita. Näkee nättejä maisemia, erilaisia elämäntapoja ja oppii uutta puhtaista, luontoa kunnioittavista elinkeinoista.

Sit kun nämäkin sarjat on katsottu ja täytyy jäädä odottelemaan uusia tuotantokausia, voin vakavasti harkita Disney+ hankkimista. Varsinkin näin entisenä disneyfanina. Nuorempana aina kinasteltiin veljen kanssa katsotaanko Discovery Channelia vai Disney Channelia.

- - -

#netflix #seriesfavorites #netflixfinland

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Instagram
  • Nouw
  • Youtube