2 x dine out in Tallinn

Laitan teille pari ravintola suositusta täältä Tallinnan keskustasta. Nää ravintolat ei oo vielä mitään älyttömän kalliita, ja näissä on siksi tullut käytyä monta kertaa. Molemmissa on hyvää ruokaa ja juomaa ja mukava henkilökunta.

// I'll show you couple of restaurants here in Tallinn city centre. These restaurants are still quite inexpensive, which is one of the reasons that I have been going to eat at these places. They both have delicious food and drinks, and really friendly personnel.

Sfäär

Sfäär on hieman urbaani ravintola. Siellä on monia herkullisia kasvisvaihtoehtoja tarjolla. Annokset on nättejä ja pieniä, mutta itselle ei kertaakaan ole nälkä jäänyt sieltä lähtiessä. Heidän Pavlova on todella hyvää. Henkilökunta on joka kerta ollut ystävällisiä, ja he osaa hyvin myös englantia. Sfäär on vastikään uusittu, enkä ole vielä ehtinyt käydä tsekkaamassa uutta näköä ja menuuta, mutta varmasti menen keväällä käymään.

//Sfäär is kind of an urban restaurant. There're many vegetarian dishes to choose from. Dishes are pretty and small, but I've never left there hungry. Their Pavlova is delicious. The personnel has always been friendly and they speak english well, also. Sfäär has been renovated and menu has been refreshed lately. I haven't been able to go check it out yet, but I'll definitly go there sometime this spring.

Frank

Frankiin mennään monesti istumaan iltaa kavereiden kanssa. Se on hyvä paikka mennä drinkeille, ja ottaa samalla pientä purtavaa. Frankissa on myös hyviä lämpimiä leipiä, lohta ja pieniä burgereita tarjolla. Frankin henkilökunta on myös ystävällisiä ja palvelevat hyvin myös englanniksi. Frankin ravintolan vieressä on myös Frank Underground baari, jossa käy mielellään lasillisella.

// We usually go to Frank to sit, talk, and have a drink with friends. It's a great place to go have a drink and a small bite with it. They also offer good warm breads, salmon, and small burgers. Frank's personnel is friendly and they also speak english well. There's a Frank Underground bar next to the restaurant, which is a great place to enjoy a drink, also.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Instagram
  • Nouw
  • Youtube